• Προφίλ
  • Οι μαθητές μας
  • Χάρτης
  • Ο Χώρος μας

Σχέδιο Σχέδιοφροντιστήριο σχεδίου θεσσαλονίκη

Στον εκπαιδευτικό όμιλο «σχέδιο-σχέδιο» από την ίδρυση μας το 2003 στη Θεσσαλονίκη ως και σήμερα, 10 χρόνια μετά , κινούμαστε με δυναμισμό και προσήλωση στην εκπαιδευτική πραγματικότητα και με κίνητρο πάντα την αγάπη για τη μετάδοση των γνώσεων μας στους σπουδαστές μας. Ξεκινήσαμε ως φροντιστήριο σχεδίου, αλλά χρόνο με το χρόνο διευρύναμε τους ορίζοντές μας σύμφωνα με τις ανάγκες του σύγχρονου κόσμου, ώστε να παρέχουμε όλο και περισσότερα εφόδια.Θεωρούμε πως η εμπειρία στο χώρο και τα συστήματα της εκπαίδευσης πρέπει πάνω από όλα να συνοδεύεται από την αφοσίωσή και το σεβασμό στο αντικείμενο που διδάσκεται.

Γι’ αυτό ως εκπαιδευτικός όμιλος, στηριζόμαστε σε μια ομάδα διδασκόντων και συνεργατών που συνδυάζει την κατάρτιση, την εμπειρία στην εκπαίδευση, την πρωτοπορία, τις φρέσκες ιδέες, τη μεθοδικότητα και την ενέργεια. Όλοι μαζί προσπαθούμε να παρέχουμε στο μαθητή μια πολύτιμη εκπαιδευτική εμπειρία και ένα υψηλό επίπεδο γνώσης. Παράλληλα, επιδιώκουμε πάντοτε την επικοινωνία με τον μαθητή, την ενθάρρυνσή του, καθώς και το σεβασμό των προσωπικών του επιθυμιών.

Στόχος μας σε ότι και αν κάνουμε είναι τόσο η απόδοση και η επιτυχία των μαθητών μας όσο και η ανάπτυξη ανθρώπινων σχέσεων μέσα σε ένα φιλικό και φιλόξενο περιβάλλον. Και αυτό γιατί όπως μας έχει διδάξει η πορεία μας στον εκπαιδευτικό κόσμο αλλά και η ίδια η ζωή, το στοιχείο που λείπει από μία πετυχημένη παιδεία είναι μαθητές που να έχουν κίνητρο, να αγαπάνε τη γνώση, να ονειρεύονται και να θέλουν να γίνονται καλύτεροι.

Έτσι, από τις βασικότερες μας προτεραιότητες είναι να εμφυσήσουμε στους σπουδαστές μας την διάθεση για δημιουργία. Όλα αυτά είναι που οδηγούν τόσα χρόνια τους κόπους μας στην καρποφορία και τις προσπάθειες όλων των μαθητών μας στην επιτυχία, αλλά και που βάζουν το «σχέδιο-σχέδιο» στη καρδιά όλο και περισσότερων νέων. Είμαστε από τους πρώτους σε βαθμούς σε όλη την Ελλάδα σε Γραμμικό και Ελεύθερο σχέδιο στις Πανελλαδικές εξετάσεις, πάντα πετυχημένοι στην εισαγωγή σε σχολές Καλών Τεχνών, πρωτοπόροι στην Αρχιτεκτονική Τοπίου και ξεχωριστοί στην Πληροφορική με πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του εκάστοτε μαθητή.

Μα πάνω απ’ όλα είμαστε μια ομάδα, μια οικογένεια, το «σχέδιο-σχέδιο»

 

Οι μαθητές μας

Το σχέδιο σχέδιο μέσα από την μακρόχρονη πορεία του οφείλει να ευχαριστήσει όλα αυτά τα χαμογελαστά πρόσωπα......

Η θέση μας

Βρισκόμαστε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, και θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

και στην Ανατολική Θεσσαλονίκη Σοφούλη 2 και Β. Ολγας.

Οι χώροι μας

Οι χώροι μας είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι για την σωστή διδασκαλία των μαθημάτων σχεδίου, με τον κατάλληλο φωτισμό και πληρούν τις απαιτήσεις των κείμενων διατάξεων.